چرا اینجوریییییی شدمممممممممم
بی هدف
بی انگیزه
بی آینده
همش منتظر یه معجزه ام که بیاد و همه چی رو بر گردونه جای اولش مگه میشه اخه !!!!؟؟؟؟
امیدواری الکی دارممممم مگه میشه دردی که 4 ماهه خوب نشده یهو خوب شه اخه این هستتتتتتتتتت تا اخررررررررررررر
منم الکی منتظرم مثلا دکتر 4 تا عکس بگیره بعد بگه اهان مریضیت فلانه تا حالا نفهمیده بودیم بیا این 4 تا قرص رو یه ماه بخور و حله . اخه مگه فیلم هندیه.
رو دیوار حال یه کاغذ چسبوندم روش نوشتن 15 یعنی 15 روز دیگه نوبت عکس برداریه
سرخوشم واقعن من !!!!!
رفتم دانشگاه مرخصی بگیریم مسئولش میگه آزمایشات که نرماله میخاستم بگم درد منم دقیقا همینه اگه غیر نرمال داشت که تا حالا یه دارویی براش پیدا میشد گف کمه باید چیزای دیگه بزاریش روش پر و پیمون بشه به راحی گف ای بی اس که چیزی نیس صب پامیشی درد داری تا بری توالت و تو استرس درد می گیری حالا بیا به این ثابت کن من همیشه درد دارم مگه میفهمه اخه
دکتر سری اخر از دهنش پرید اره سی تی اسکن الان کارایی نداره برات و لازمه که اندو کلونو بشی مثلا از منطقه گندمت نمونه ورداریم منم به شک افتادم نکنه سلیاکه . اخه قبل ازمایش خونم دو هفته گلوتن نخوردم شاید برا اون منفی شده تو سایت نوبت نوشتم ولی یه دکتره گف نه ربطی به اون نداره کلی امیدوار بودم خیر سرم که حل شدنی زد تردم
خیلی کلافم کرده این مریضی لعنتییییییییییییی التهابه، ای بی اسه، سلیاکه،باکتری رودس، سرطانه هر چی هست زود معلوم شه بفهمم درمانی هست یا نه
یه ,مگه ,درد ,اخه ,رو ,حالا ,4 تا ,مگه میشه ,ای بی ,تا حالا ,الان کارایی
درباره این سایت